Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: április, 2017

MOST JÖN A TIZEDIK!

Kép
Már a tizedik?! Kerek születésnaphoz érkezve mindig rácsodálkozunk a múló időre, ez történik most is: 2017 augusztusában a 10. Ördögkatlan következik. Aki szervezi, rendszeresen fellép vagy látogatóként visszajár, először azt állapítja meg: tíz évvel öregebbek lettünk. Ez bizony nem jó. Aztán eszébe juthat számtalan gyönyörű élmény az elmúlt tíz évből, és olyan jó, hogy ezt megélhettük: Cseh Tamás, aki 2008-ban megnyitotta az elsőt, és akinek halálhíre 2009 augusztusában érkezett; Törőcsik Mari, aki 2011-ben öt napig vendégünk volt, és aki azóta is velünk van; a francia Wombo Orchestra őrült koncertjei; a Kovács Udvarház kis fészke, amit a Mediawave indított el és Göttinger Paliék Caminusa folytat; a színházi előadásokat megelőző „sorbanfekvések” a sorszámokért; a Vylyan gyönyörű terasza írókkal-zenészekkel-képzőművészekkel; régi palkonyai emlékek és vadonatúj villánykövesdi lelkesedések; Mozart, Beethoven és Bartók a beremendi Megbékélés Kápolnánál; Faluturisták és a k2 meséi; kishars

Busz-Színház anno

Kép
Száz katlansztorit gyűjtünk éppen, íme az indító bejegyzés, és aztán sorban a többi !

Nagykép!

Kép

Kutyaharapás

Kép

Koljada: Rivaldafény

Kép
Bérczes Laci és Kiss Móni új előadásának bemutatója április 7-én lesz Kaposváron. Benne Hunyadkürti György, Sarkadi Kiss János, Kalmár Tamás, Köles Ferenc, Szvetnyik Kata és Törő Gergely Zsolt mellett a nagyszerű Kovács Zsolt. Menjetek, ha tehetitek!

Kocsmai verekedés (workshop)!

Kép
A 2016-os CAMINUSon a Veled Kerek workshop-sorozatában Elek Ányos kaszkadőri segítségével tanulmányozhatták a kocsmai verekedés fortélyait a fesztiválozók, elmélyülten. Tangóharmonikán közreműködött Wagner-Puskás Péter. Vigyázat, trágárság a videóban!

Plakátolós spot

Kép

Itt bárkire rábízom magam!

Kép

Naplemente szamárhúsos szendviccsel.

Kép