Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: december, 2019

ÚJRA SZOBORPARK

Kép
2020-ban újra programokat vihetünk a megújult Szoborparkba. Terveink szerint az Amfiteátrumban színházi előadásokat láthattok majd, a Szoborparkban pedig minden estére oda illeszkedő koncerteket szervezünk.

BUSZOK A VYLYAN TERASZRA

Kép
Mint olvashattátok , 2020-ban nem lesznek programjaink Kisharsányban. Ugyanakkor fontos tudni, hogy folyamatosan kisbuszok közlekednek majd Nagyharsány és a Vylyan Terasz között – és ezek a kisbuszok természetesen megállnak Kisharsányban is!

Kisharsány - 2020

Kép
Most egy ideig (reméljük, csak egy évig) szünet lesz Kisharsányban, azaz ideiglenesen kiköltözik onnan a Katlan. Ebben az átmeneti évben mindenféle nyertes pályázatok projektjei valósulnak majd meg a faluban (köztük nagy örömünkre a Kovács Udvarház melletti „Szomszédban” is). Reményeink szerint 2021-ben visszatérhetünk a megújult-megszépült helyszínekre. Köszönjük az elmúlt 12 évet, Kisharsány! Szurkolunk, hogy 2021-ben újra találkozzunk!
Kép
Figyelem! Január 1-től drágulnak bérleteink . 
Kép
Kedvezményes ár december 31-ig!
Kép
Figyelem! Csak december 31-ig érhető el PÁROS bérletünk!! Váltsd meg kettőtök bérletét egy kattintással , és katlanozzatok velünk! 

Még egy videóajánló!

Kép
Video: Kerekes fotó: Kerekes Péter Nándor, Baumgartner Péter Cineas: Szombath Máté, Tóth Glória Jáde