Ördögkatlan - idén is perzselt a művészet



Összművészet öt napig augusztusban a barátságos kis déli baranyai településeken – immár nyolcadszor járhattunk az Ördögkatlan fesztiválon Nagyharsányban, Kisharsányban, Palkonyán és Beremenden.
Pihentünk egy óriásit a beszámoló előtt, volt mit feldolgozni, idén is rengeteg élménnyel tértünk haza az ötnapos programdús rendezvényről. Köszönjük a szervezőknek, az önkénteseknek, a fesztiválozóknak, helybélieknek, hogy keresve sem tudunk rosszat mondani, a lehető legflottabbul zajlottak az események, oldódtak meg hihetetlen gyorsan utazás-étkezés-bulizás-szállás kérdéseink.
Izgalmas meglepetésre érkeztünk Nagyharsányba a Narancsligetben játszó-zenélő testvérpár, Brother Kawa produkciójára, szürreális francia zenei színpadi show volt ez valóban extrém kellékekkel, melyek közt a kedvencünk egy éneklő műhal is kiválóan szerepelt. Ez megadta az alapot a további bohemitásnak, avagy egyenes út vezetett át a WOMBO ORCHESTRA őrületbe az árokparti színpadhoz. Nagy örömünkre a hét folyamán többször is belecseppenhettünk ebbe a két társaság nyújtotta vidám energiafolyamba más és más környezetben. Újdonság volt számunkra, hogy a beremendi strand is lehetséges fellépő helyszínné vált, az augusztusi forróság enyhítésére kiváló ötletnek tartottuk. A teljes beszámoló a zene.hu oldalon olvasható.