Küldjetek képeket!

Ez a szokásos fesztivál utáni felhívásunk: szeretettel fogadjuk az idei fotókat és videókat, archívumunk és a nyilvánosság számára! Mobilosoktól a profi fényképészekig mindenki képeit szívesen adjuk közre a fotós nevével együtt (ha megjelöli).

Küldjétek a képeket, csomagokat, linkeket erre a címre: pal@ordogkatlan.hu

Köszönjük!

  • Megértéseteket kérjük, ha a feldolgozás akár hónapokig is elhúzódik. A Katlan év közben csökkentett kapacitással üzemel - de hát ezek emlékek. Nem sietnek sehova. 


PÁR MEGJEGYZÉS: 
    • Azzal, hogy felhívásunkra válaszul bekülditek a képeket, hozzájárultok ahhoz, hogy közreadjuk őket, akár galériákba rendezve, akár későbbi megjelenéseinkhez illusztrációként.
    • Felhívjuk a figyelmeteket, hogy a fesztiválhoz tartozó ÁSZF értelmében a fesztivál valamennyi résztvevője a jegyvásárláskor automatikusan hozzájárult ahhoz, hogy róla képek készüljenek, és azok nyilvánosságra kerüljenek.
    • Felhívjuk a figyelmet arra is, hogy attól, hogy közreadjuk, a kép maga nem a miénk, hanem az azt készítő fotósé. Azaz a további felhasználáshoz mi nem járulhatunk hozzá, és közvetítéssel sem foglalkozunk. Köszönjük!





A borítókép például Pál Zsombor szíves küldeményéből van - köszönjük!