JAJ! ULICKAJA NEM JÖN…



Hatodik éve csináljuk az Ördögkatlant, mindig azon igyekszünk, hogy olyasmit ígérjünk, amit teljesíteni tudunk. Talán mondhatjuk, hogy sokak bizalmát elnyertük, és ez annak is köszönhető, hogy megpróbáljuk mindig teljesíteni az ígéreteinket. Azért is csúszunk most a programok közlésével, mert csak olyanokat akarunk biztosra meghirdetni, amik nem maradnak el.
És most a hír: Ljudmila visszamondta az utazást. Betegségek, családi okok stb. Akárhogy csűrjük-csavarjuk, hibáztunk vagy sem, ez mindegy, a tény az tény: Ljudmila Ulickaja az idén nem jön az Ördögkatlanba.
Hiába kaptuk a levelet a nagyszerű írónőtől, miszerint „Beírtam fesztiváljukat a naptáramba. Innen Isten kezében vagyunk. Ljudmila" – Istenre nem hivatkozhatunk, mi örültünk túl korán.
Ha valaki emiatt vásárolt elővételben bérletet, annak azt visszaváltjuk, mást immár nem tehetünk. És szomorkodunk.

VÁLTOZÁS 
Változás történik tehát a díszvendégek névsorában: Ulickaja nem jön a 6. Ördögkatlanba – MENZEL IGEN!

A Katlankertmoziban Jiri Menzel filmjeit vetítjük majd – és vendégünk lesz ő maga, az Oscar-díjas cseh legenda, védnökünk, Törőcsik Mari barátja, Hrabal filmes társa, a Szigorúan ellenőrzött vonatok, a Sörgyári capriccio, a Hóvirágünnep, Az én kis falum, a Pacsirták cérnaszálon rendezője.
A repülőjegyét, biztos, ami biztos, már megvettük…