​Bujdosó Trió​

Nem először és vélhetően nem utoljára!

Bujdosó János 2011 telén alakult triójának különleges, eltéveszthetetlenül egyedi zenéje teljesen új szín a (világ)zenei palettán, amely leginkább talán „bizánci szörf dzsesszként” írható le.

Az Ördögkatlanba idén negyedszer, új felállásban visszatérő zenekar zenészei - Bujdosó János (gitár), Szerető Dániel (basszusgitár) és Németh Csaba (ütőhangszerek) - a hazai alternatív/dzsessz/világzenei színtér olyan fontos zenekaraiból is ismerősek, mint - egyebek közt – az Egy Kiss Erzsi Zene, a Specko Jedno, a Kampec Dolores, a Kistehén, a DAV, a Pop Ivan, az Ági és a Fiúk vagy legújabban az Európa Kiadó.

Gold for Leslie című bemutatkozó lemezüket „ellenállhatatlanul vonzó albumként” üdvözölte a kritika. A színházi és filmzenéket is jegyző Bujdosó János „szangvinikus, szabályokat ritkán követő, ösztönből fakadó, alapvetően lírai gitárjátéka” és a lemez dalai nemcsak a hazai zenei-éjszakai élet markáns és rangos helyszínein hallhatók a budai A38-tól a pécsi Zsolnay Negyedig, hanem időközben már Franciaországban, Csehországban és Erdélyben is megszólaltak.



Traveller’s Diet videoklip:

https://www.youtube.com/watch?v=baJzEYz1VAw



Még több kép & hang:

https://www.youtube.com/watch?v=CK0C_DSRa1o



https://www.youtube.com/watch?v=-2rOYtnD8Ec