VÉGRE MEGSZÜLETETT!


Elkészült az idei Katlan-kreatív. Egyesek már azt hihették, hogy még az ártatlannak tűnő Ördögkatlanosoknál is van valami „suskus”, hiszen pályázatot írtak ki „Nekem a Katlan” címmel, és noha a beadási határidő rég lejárt, nagy a hallgatás.

Nos, kaptunk pályaműveket, de mivel sokan sokféle módon közelítettek a feladathoz, azaz voltak, akik kész terveket küldtek, mások inkább ötleteket, az ötfős „zsűri” (Bérczes Anna, Bérczes Laci, Göttinger Pali, Kiss Móni, Petz Annamari) kicsit elmolyolt a döntéssel.

Pontoztunk, tanakodtunk, végül Zsubori Ervin ötletét favorizáltuk. Megkértük grafikusunkat, Kisteleki Dórit, hogy Ervin tandem-biciklis ötletéről eldobbantva alkossa meg a 2016-os, 9. Ördögkatlan kreatívját (szóval azt a képet, amit plakáton, műsorfüzeten, mindenütt használunk majd). Azt reméljük, a katlanosok többsége szeretni fogja ezt a szívünkhöz közelálló alkotást.

Zsubori Ervinnek köszönjük az ötletet, a díj természetesen két bérlet.

De a pontozás mögötte holtversenyt mutat, itt mutatjuk Eged Enikő és Torner Anna műveit, nekik egy-egy katlanbérletet ajánlunk meg.

Minden pályázónak köszönjük a beküldött munkákat, és akár nyertetek, akár nem, az Ördögkatlan vár és szeret benneteket.


EGED ENIKŐ KÉPEI







TORNER ANNA KÉPEI