Csemer Boggie

Csemer Boglárka kivételesen sokszínű énekes-dalszerzőnő zenésztársaival együtt egy igazi álomcsapatot alkot a fiatal magyar zenei tehetségek között. Élőben olyan energiákkal zenélnek, hogy a koncertet hallgatva azt érezhetjük, hogy a dalok nemcsak megszólalnak, de egyenesen minket szólítanak meg. A Boggie produkciót hallgatva nagyon sok ilyen pillanat van, amikor azt érezzük, hogy megszületett az a bizonyos mágikus pillanat, az élőzene varázsa.
A több nyelven írott dalokban bátran keverednek különböző stílusok: pop, jazz, francia sanzon, de a klasszikus zene és a világzene is fel-felbukkan. A dalok legtöbbször személyes történetek feldolgozásai, társadalom kritikusak, tükröt tartóak és egyben magával ragadóak. Csemer Boglárka hangjában egyszerre lehet felfedezni a finom nőiességet, a gyermeki játékosságot és azt a határozott nőt, akivé az évek során érett.
A Boggie produkciót egy erős külföldre nyitás vágya hívta életre 2013-ban. Ez az ötlet nagyon bejött,
2014-ben a Parfüm című videoklip beutazta a világot. Azóta a zenekar több európai városban is koncertezett, hívták már külföldi zenei fesztiválra és jártak Amerikában is. A 2015-ös DAL című műsor győzteseként pedig Bécsben képviselték az országot a 60. Eurovíziós Fesztiválon.
Az anyaság új inspirációt hozott az énekesnő számára: 2016-ban saját kiadásban jelentette meg “3” címmel harmadik szerzői nagylemezét. Az új lemezzel 2018-ban a világ egyik legjelentősebb zenei showcase fesztiválján Texasban, az SXSW-n is szerepelhetett. Ugyanez év végén, pedig kimagasló előadóművészi teljesítményét Hangvilla Díjjal jutalmazta Bélafi László a Hangvilla díj megálmodója és a Veszprémi Hangvilla Multifunkcionális Tér igazgatója.