Les Touffes Krétiennes

JAJAJJAJAJAJAJAJ EZ A KONCERT TECHNIKAI OKOKBÓL ELMARAD!!!! HELYETTE: PASO!



A kezdetektől szokatlan út jellemzi a Les Touffes Krétiennes zenekart. Az utcáról felfedezve őket, az elmúlt tíz év alatt, az Hurlements d’Léo, a Les Fils de Teuphu, a Les Chevals, a Raoul Petite, a Babylon Circus, a Mabreuch, vagy éppen a Les Têtes Raides forgatagából kikerülő tagok végül újító formációval drukkoltak elő. 
Két, valószerűtlen találkozásokkal és zenei-kulináris utazásokkal teli év után, melynek során több mint 600 koncertet adtak Franciaországban és külföldön egyaránt (USA, Oroszország, Ukrájna, Svájc, Csehország, Magyarország, Németország, Ausztria, Spanyolország, Belgium...), a keresztény muffok újra itt vannak, jobb formában, mint valaha, egy kifejezetten so fresh (exciting !!) show-val!
Vidám őrület és könnyed groovy, ez a változó geometriájú bombabanda a tisztán egyszerű rock, a soul vagy éppen a diszkózene ritmusain ráz szét és össze minket; a legcsúcsabb örökzöldeket feldolgozva, állandó touffes-os fűszerezéssel. Egy óriási line-up, aminek hála, koncertjeik soha nem egyformák.
Az idén 10. születésnapját ünneplő zenekar igazi meglepetés bulit rittyent a nagyharsányi focipályára: a Besh o droM zenekarral és a Womboo Orchestrával közösen és persze a tomboló katlanlakókkal együtt fújják el majd a szülinapi gyertyájukat!



ENGLISH SUMMARY AVAILABLE.