Katlanfutás

Az Ördögkatlan Fesztiválon 6. éve már nemcsak Mulatságnak, de Katlanfutásnak is lennie kell, mert mi sem vagyunk normálisak.

Mit kell tenned, hogy részese légy ennek a jó hangulatú futásnak?

Regisztrálj (nevezz) ingyenesen keddtől-péntekig naponta 9-16 óráig, vagy szombaton reggel fél 8-ig a nagyharsányi fesztiválközpontban.
Vagy bárhol, bármikor a fesztivál helyszínein a futást szervezőjénél.
Ha neveztél, és megvan a rajtszámod, már csak arra figyelj, hogy ne késd le a rajtot.

Rajt:Szombaton reggel 8-kor Nagyharsányban a fesztiválközpontnál.

Mennyit lehet futni?3,5 km
Ez a rövidebb táv. Akik ezt választják elfutnak a bringaúton a SAUSKA Pincészetig és kész. Ott megkapják a befutóérmüket, isznak pár fröcsikét (ha már ott vannak), aztán önállóan visszajutnak Nagyharsányba, ha nem akarják lekésni a sorsolást.

7 kmEz a hosszabb táv. A SAUSKÁIG lásd mint fent, beleértve a fröcsikét is, aztán visszafutnak Nagyharsányba, mert nekik ott a cél. Befutóérem sorsolás, újabb fröccsök.

Mit kell még tudni?Frissítés (víz) az útvonalon a szoborpark előtti emelkedő előtt. 7 km-en oda-vissza. Meleg lesz. Az útvonal sajátossága, hogy mindkét irányban vannak benne emelkedős szakaszok.
A rajttól a bringaút kezdetéig rendőri biztosítás mellett, egy rövid szakaszon a főút bójákkal leválasztott részén futunk.

Miért érdemes elindulni?Az első 210 teljesítő befutóérmet kap.
Részt veszel a célba érést követő sorsoláson, ahol egyebek mellett a Katlanban fellépő írók, költők köteteit nyerheted meg.
Fröccsel frissíthetsz futás közben és a futás után.
De leginkább azért, mert igényled és szereted a hozzád hasonló "nemnormálisak" társaságát! :)