NULLADIK NAPI SORSZÁMOSZTÁS!

Sziasztok, a Katlan első (színházi szempontból: nulladik) napján a szokásos módon nem reggel, hanem délután 13:00 órakor lesz a sorszámosztás, ahol az aznapi két EGY ŐRÜLT NAPLÓJA elődásra lehet sorszámot kérni.

Nagyharsányban és Kisharsányban is! (Villánykövesden viszont még nem.)

Az Ördögkatlan Sorszámgép mobiltelefonos applikáció tehát 13 és 14 óra között várja a felhasználókat. Mivel az első előadás négykor kezdődik, az arra sorszámot szerző felhasználóknak javasoljuk, hogy a foglalás sikere után rögtön vegyék is át, el ne vesszen a foglalásuk fél háromkor!

Vagyis pont ezen a nulladik napon az első előadásra igyelvőknek nem lesz túl sok idejük átvenni, figyeljetek majd! 

Utána a foglalások felszabadulnak, el lehet vinni őket az InfoPultoktól!

Másnaptól, azaz másodikától indul a rendes üzem, azaz sorszámosztás kezdete reggel tízkor mindhárom helyen (Nagyharsány, Kisharsány, Villánykövesd), ezen belül mobilos foglalás 11-ig, foglalások átvétele az egyes előadások előtt másfél órával bezárólag, de legkésőbb este hatig.

A le nem foglalt helyek vagy a felszabaduló foglalások egész nap hozzáférhetőek estig, nézzetek be az InfoPultokhoz bármikor, ha arra jártok!

Többen kérdeztétek, hogy hogyan oszlik meg a mobilos és a "kézi" sorszámok aránya. Nos, mivel még sosem csináltunk ilyet, menet közben kell majd kigyúrnunk. A kiindulópont 50-50%, de mivel élesben fogjuk tudni figyelni a fogyást (hiszen lesznek statisztikáink az appból és az InfoPultoktól is), másnap más arányokat tudunk meghatározni, ha kell.

Megértéseteket kérjük, hisz prototípust gyártunk, sajnos nem tudjuk előre elképzelni, hogy hányatoknak lesz kedve használni ezt, így csak a használattal kapcsolatos visszajelzések alapján tudunk finomítani majd.

Annyit már most tudunk, hogy sokszázan töltöttétek le az appot eddig, és majdnem még egyszer ennyire számítunk - ha minden jól megy, ez ennyivel kevesebb ember reggel a sorban.

Ne feledjétek: a mobillal le nem foglalt, vagy lefoglalt, de át nem vett sorszámok visszakerülnek az InfoPultokhoz, napközben elvihetőek, akár az előadás előtt is! Tehát semmi nem vész el.