JUNKIE JACK FLASH

És még mindig fiatal, tehetséges pécsiek...

A Junkie Jack Flash egy fiatal pécsi rockzenekar, melynek tagjai alig húszévesek, zenéjük azonban mégis olyan tökösen szól, mintha évtizedeken át szívták volna magukba. A csapat 2012-ben alakult, mely dátum óta három EP-t és egy nagylemezt jelentettek meg. Utóbbihoz a pénzbeli támogatást egy tehetségkutató versenyen elért első helyezésükkel szerezték. Az ilyen megmérettetéseken azóta is rendre sikerrel járnak: tavaly áprilisban a Hard Rock Café nemzetközi tehetségkutatójának regionális döntőjét nyerték meg, októberben pedig a Budapest Music Expo részeként lezajlott 'Öröm a zene' országos tehetségkutató versenyen lettek a legjobb zenekar. A Cseh Tamás Program támogatását is kiérdemelték, 2016-ban velük szövetkezve rögzíthetik új nagylemezüket és tehetik majd meg első
fesztiválturnéjukat.

Olyan csapatok előtt léptek fel az elmúlt két évben, mint a Quimby, a 30y vagy a Junkies. Noha zeneileg távol esik egymástól a két produkció, ennek ellenére a Punnany Massif többször is őket kérte fel, hogy előttük nyissanak a Budapest Parkban vagy akár nagyobb sportcsarnokokban.

2016 tavaszán a Supernem előzenekaraként turnézták végig az országot, illetve a Kiscsillag előtt adtak több koncertet. A blues mélysége, a glam rock harsánysága, a punk lendülete és a rock and roll őszintesége mind-mind fellelhető dalaikban. A jövő nagyjai között máris foglalt helyük van!


MR2 Akusztik: http://www.petofilive.hu

Balcony TV: https://www.youtube.com/

Facebook: https://www.facebook.com/junkiejackflash/

Bandcamp: https://junkiejackflash.bandcamp.com/