GALAPIAT CIRKUSZ

ÚJRA ITT VAN… a GALAPIAT CIRKUSZ!

„Újra itt van a nagy csapat” – szólt valaha a dal, és végülis igen, a Galapiat Cirkusz hatalmas csapattá nőtte ki magát, mióta nem láttuk őket. Merthogy ismerjük őket, bizony!
2012-ben jártak náluk a francia kortárs cirkusz kiváló képviselői. Hányszor, de hányszor hallottuk már a látogatóktól: „mikor lesz megint a Galapiat?”. Most, a tizediken lesz!

De bizony annyi produkciójuk és így szerteágazásuk született azóta, hogy a hozzánk érkező Wagabond című előadás résztvevői először járnak Kisharsányban. Merthogy természetesen most itt ott leszek: a kisharsányi sportpályán. De sátorépítés nem lesz, mert ez szabadtéri produkció.
„Álomállomás” is lehetne a címe, mert főhőse, Léon, aki vasúti vagonként látta meg a napvilágot, folyamatosan álmodik, és az álmok állomására hív bennünket is. Kicsiket és nagyokat, mindenkit, aki nemcsak az előre lefektetett síneken szeret közlekedni, hanem az álmok kiszámíthatatlan útvonalain is.

Négy előadást tartanak francia barátaink, az reméljük, mindenki bejut, akit vonz a cirkusz szabad világa.
A szerencsésebbek délelőtti workshopokon is részt vehetnek – figyeljétek a későbbiekben felbukkanó jelentkezési felhívást!