Sárik Péter Trió

A Sárik Péter Trió bemutatja: Jazzkívánságműsor, Feat: Szőke Nikoletta
A Jazzkívánságműsor koncertek 2010-ben indultak, és sikerük a mai napig töretlen. A sorozat célkitűzése, hogy megmutassa: a jazz az egyik legszerethetőbb zenei műfaj, sokszínű, izgalmas, és nem csak vájtülűeknek, vagy sznoboknak szól. A Sárik Péter Trió, közönsége kedvenc dalait, műveit dolgozta át a saját stílusára, műfajtól függetlenül: pop, rock, klasszikus és népzene is a terítékre került az évek során.

Ezt a kezdeményezést nem csak a rajongók értékelték, hanem a szakma is. Az első Jazzkívánságműsor lemez 2014-ben Fonogram-díjat kapott, mint “Az év jazz albuma”, a második pedig 2016-ban volt jelölt ugyanerre a címre. A koncertsorozat az elmúlt évek egyik legsikeresebb jazz-produkciójává vált.

Szőke Nikoletta: Junior Príma Díjas jazz-énekesnő, a montreux-i jazzének verseny győztese, 2015-ben és 16-ban is “Az év énekesnője”.

Sárik Péter: jazz-zongoraművész, zeneszerző. Emerton, Artisjus, Orszáczky-díjas, Cegléd Város Díszpolgára, 2016-ban a Hangszeresek Országos Szövetsége “Az év zenésze”-nek választotta.

2007-ben alapította meg a Sárik Péter Triót, melyben Fonay Tibor bőgőzik és Gálfi Attila dobol.

www.sarikpeter.hu