Jaune Toujours

Nincsenek nyelvi vagy földrajzi határok: lesz francia, angol és holland éneklés is. Megkapó számok, punkos attitűd, drum&bass, balkáni őrület, belga ska harmonikával, dobbal, basszussal és kürttel, Európa szívéből! 

A Jaune Toujours nevű kult banda - robbanékony, urbánis mixét alkotva zenei stílusoknak, ritmusoknak, nyelveknek és kultúráknak - minőségi zenét játszó zenekarrá nőtte ki magát, a nemzetközi sajtó és a közönség egyaránt imádja. Ha ehhez hozzáadunk egy csipet tipikus belga öngúnyt és szerénységet, az eredmény egy rockzenekar energiájával rendelkező banda (pedig gitárjaik sincsenek!), egy improvizált jazz csavar, a világzene egy fogékony megközelítése az utcazene lelkesedésével.

Mélyen gyökerezve szülővárosuk, Brüsszel kultúrájában a banda egyedi identitását erősítik a poetikus, ám szociálisan elkötelezett szövegek, melyek napjaink kulturális olvasztótégelyét ünneplik. Az optimista alaphang meggyőzően állítja, hogy lehetséges egy másik világ, inkább öklöt mint középső ujjat mutatva nekünk. A banda számtalan élő koncertje fegyelmezett zenészekké tette őket, mégis mindig készen állnak az improvizációra. A Jaune Toujours koncertjei élettel teliek és vidámak, mégis elkerülik a kliséket, és sosem szűnnek meg zeneinek lenni. A tartalom tisztelete a formával szemben, a hosszútávú fejlesztés és a kollaboráció ereje felruházta őket a képességgel, hogy egy gazdag, változatos, modern és őszinte zenei univerzum születhessen meg általuk.