PÁLYÁZAT! - Térképrajzolót keresünk!

SEGÍTSETEK! TÉRKÉPRAJZOLÓT KERESÜNK AZ IDEI KATLANHOZ! 

Sziasztok,

biztos ti is észrevettétek, hogy eddig nem volt elég jó térképünk a Katlan helyszíneihez, a tájékoztatást az egyes falvak/helyszínek/emberek maguk igyekeztek megoldani.

Idén szeretnénk egy egységes, áttekinthető, mindenhol publikálható térképet csinálni, ki is tudnánk nyomtatni szépen – csak éppen rajzolni nem tud egyikünk se.

Úgyhogy íme, egy pályázat.

Keressük azt a kedves katlanlakót vagy szimpatizánst, aki megrajzolná nekünk kézzel vagy géppel a térképet.

A nyertes alkotó nevét természetesen mindenütt feltüntetjük (ha egyébként is ezzel foglalkozik, partnerként tüntetjük fel, logó, hivatkozás, miegymás, a honlappal, nyomtatott változatokkal, mindennel együtt ez több tízezer megjelenést jelenthet), és persze kap egy mindenhová érvényes karszalagot is, hogy velünk katlanozhasson idén.

Segítsetek! Van köztetek, aki ügyesebb ebben, mint mi? Olyan jó lenne.

A rajzokat nagyfelbontású jpg-ben (A3-ra szeretnénk nyomtatni) várjuk július 13-ig.

Kéréseink:
  • Nagyon áttekinthetőnek kell lennie. A londoni metrótérképhez hasonlóan nagyvonalú stilizáció kell majd hozzá, mert sok apró helyszín van, és nagyon könnyen megtalálhatóan kell rajta lennie mindennek, nagyjából érzékeltetve a falvakon belül az egyes helyszínek közti (séta)távolságokat.
  • Elsősorban tehát funkcionális legyen – persze a grafikai vicceknek is örülünk.
  • Nem akarjuk a mellékelt (rémes) skiccel megkötni a kezeteket, de azért tesszük ide mégis, mert az utóbbi évek alapján (és a tervezett megjelenítési felületek jellege miatt) nagyjából tudjuk, “mit kell tudnia”.
  • A3-as formátumú legyen (de A4-ben és A5-ben és a weben is terjeszteni fogjuk, tehát ne legyen túl apróbetűs).
  • Itt egy lista, hogy minek kell rajta lennie (és az hol található): https://mapsengine.google.com/map/edit?mid=zhLz15qO-oJI.k3ZY7kGPL5Q4

Kérjük, hogy ha érdekel ez a feladvány, vedd fel a kapcsolatot velünk: pal@ordogkatlan.hu, hogy tudjunk egyeztetni, segíteni egymásnak.

Nagyon köszönjük!