Tervezz karszalagot!

Kedves Katlanlakók,

mivel nagyon sok és igazán minőségi segítséget kaptunk tavaly a térkép elkészítéséhez, ezért azt gondoltuk, hogy idén egy egyszerűbb (vagyis: másképp bonyolult) feladathoz, a karszalag-tervezéshez is kikérjük a tanácsotokat.

A karszalag idén is (mindenkié!) alumíniumkapcsos "szalag"-szalag lesz, nem papír. Egy egységes, de több színben elkészíthető tervet keresünk, amin jól felismerhetően látszania kell a "8. Ördögkatlan Fesztivál" feliratnak... egyéb megkötés nincs. A mellékelt (a gyártótól kapott anyagból kivagdosott) rajzokon látszanak a paraméterek. Az ábrán sárgával jelölt terület látszik majd a legjobban, de egyébként az egész szalag rajzolható, betölthető.

A napijegyek, bérletek, fellépői karszalagok stb. különféle variációi miatt 10 jól elkülöníthető, távolról is felismerhető színvilágú kompozícióra lenne szükségünk. (A megfelelő CMYK kódok birtokában bármilyen színt ki tudnak keverni a gyárban, szóval szabad keze van az alkotónak ebben is.)

Küldjétek terveiteket a mellékletben jelölt formátumok valamelyikében
2015. június 30-ig
a pal@ordogkatlan.hu címre.
Ugyanitt kérdezz bátran, igyekszünk gyorsan válaszolni.

A legjobbakat itt publikáljuk, névvel és hálás köszönetünk kinyilvánításával. A legeslegjobbat pedig meg is valósítjuk, a Katlanban mindenki viseli majd a csuklóján - és tervezőjének páros bérletet adunk fáradságáért cserébe.

Kicsik, nagyok, gyerekek, felnőttek, amatőrök, profik, kőfaragók, grafikusok, festőművészek és gyöngyfűzők és mindenki - előre! Segítsetek, ha tudtok.

Előre is köszönjük, és várunk titeket!

a Katlan legénysége

Kedves Barátaink,

köszönjük az érdeklődő kérdéseket, amik a karszalag-pályázat kapcsán eddig érkeztek. Azt szeretnénk kérni, hogy aki tervezi, hogy megpróbálkozik a feladvánnyal, és van kedve/ideje tényleg segíteni, jelentkezzen be a pal@ordogkatlan.hu címen! Simán csak vegye fel velünk a kapcsolatot.
Hálásan köszönjük,
a Katlan legénysége