ALTERNATÍV PROGRAMFÜZETEK HALADÓKNAK

Két kedves katlanlakónk és egy boros portál is küldött nekünk saját fejlesztésű programfüzeteket, ezeket az alábbiakban tesszük közkinccsé, és nagyon köszönjük őket!
  1. Az alábbi linkeken az egyes napok táblázatos nézeteit találjátok, nyomtatható formában - ezekkel könnyebben átlátható, mi minden történik párhuzamosan a Katlanban. Nagyon köszönjük a fáradságot nem kímélő két szponzorbéreletesünknek, Lukács Orsinak és Györe Daninak!
    1. kedd
    2. szerda
    3. csütörtök
    4. péntek 
    5. szombat
  2. Halász László pedig fabrikált egy csodálatos eszközt, amivel saját programfüzetet lehet pdf-be exportálni! Kattints a kiválasztott programokra, majd a Nyomtatás/PDF gombra, és máris kész a saját, személyre szabott programfüzeted! Az eszközt itt találod: http://ordogkatlan.halaszlaszlo.hu/
  3. Az apporto.hu is készített online szűrhető műsorfüzetet, íme!
Bár mind kipróbálhatnátok ezt, milyen csodálatos érzés ennyi önkéntes és önzetlen segítséget kapni - a fesztivál előtti utolsó nagy hajrá idején különösen is szívmelengető. Nagyon köszönjük!

FIGYELEM! Az itt közreadott alternatív programfüzetek látogatóink saját fejlesztései, tartalmukért a Katlan nem tud felelősséget vállalni, illetve "statikus" természetük miatt esetleg nem is mindig változáskövetőek - használatuk esetén mindenképp vess egy pillantást a honlapunk VÁLTOZÁSOK-rovatára is!