Az Eurakvilo Alapítvány játékai

Eurakvilo Gyermekonkológiai és Gyermekhospice Közhasznú Alapítvány
info@eurakvilo.com

…A bibliai eredetű „Eurakvilo” egy tornádó erejű északkeleti szél, amely a gyermekkori rosszindulatú betegségekhez hasonlóan gyökeresen megváltoztatja az emberek életét… A történethez kapcsolódva különféle interaktív játékokat és feladatokat oldhatnak meg a hozzánk látogatók

Merlin Pálcája játék: néha le kell vetkőzni a haszontalan dolgokat és megtanulni figyelve jelen lenni. „Hogy van más is, mint arád parancsolt Sietés és a ketyegő óra, Hogy meg kell állni egy porszem előtt, Mintha az egész föld benne volna,”

Útvesztő: bekötött szemmel kell eljutatni egy objektumot úgy, hogy az irányítást teljes egészében a másikra kell bízni., másra kell hagyatkozni ,összefogni és bízni az irányítóban .

Plank Challenge: Meddig bírod tartani, jótékonysági sport. avagy meddig tudsz kitartani A hozzánk érkezőknek kisebb finomságokkal is kedveskedünk mert az energia elengedhetetlen a győzelemhez. Illetve minden résztvevő kitűzőt kap ajándékba. A programok közben lehetőség nyílik beszélgetni szervezetünk munkájáról, eszmecserére és a közös elmélkedésre.