Búcsúkoncert

"Az idő repül mint a nyíl, a lehetőség eltűnik. Búcsúkoncert. Először és utoljára ilyen formában a színpadon. Búcsúkoncert. Nagyon jó lesz.

A "nem megyünk -tudod- nyugatra, itt lelünk nyugodt tudatra "c. műsor utolsó előadása."

Cseh Borbála - vokál
Schener Ildikó - vokál
Novák Erik - ének, kézidob
Schener Mihály - gitár
Murai Gergő - dob
Cseh András - ének ,gitár
Gauder Áron - ének, hegedű
Molnár Botond - ének, basszus gitár
+Bartók György, zongora






„Ők már befutottak, de én még nem” /Búcsúkoncert: Backstage man/

A leginkább festőművészként ismert Cseh András, aki Nagyharsányban negyedik éve festi a helyiek történeteit egy üresen álló ház falára (Kiss Tibivel, Háy Jánossal, Novák Erikkel – akikhez most Bukta Imre és Nagy József is csatlakozik), idén a zenekarát is bemutatja a közönségnek.

Másfél éve néhány barátjával alapította meg a teljesen szabad, örömzenét játszó Búcsúkoncert nevet viselő bandát, aminek első komolyabb fellépése az Ördögkatlanon lesz. Az egyelőre nyolctagú csapatból ugyan nem mindenki tud zenélni, ám ahogy a Rolling Stones gitárosa mondta: „Az az igazság, hogy külön-külön mind kutyaütők vagyunk, de együtt verhetetlenek.”

Búcsúkoncert.

„Szegényebb telepeken, falusi kultúrházakban kezdtük, volt, hogy felmásztunk egy háztetőre, és a járókelőknek zenéltünk. Mostanában érkeznek az első komolyabb felkérések, előkelőbb helyeken már idegeneknek is játszunk, nem csak a barátainknak…

A tagok nagy része gyerekkorunk óta barátságban van, mégis egészen új oldalról ismerjük meg egymást így, hogy dalokat írunk, koncertezünk, és munka után mindig teljes intenzitással vetjük bele magunkat a zenekarozásba.

A mostani Ördögkatlanos koncertünk állítólag az eddigi legjobb lesz. A folytatásról egyelőre nem beszélek, hiszen ez a koncert egyben Búcsúkoncert is lesz.”

Augusztus 2., 20:00, Nagyharsány, Narancsliget

Zágoni Nóra