PROGRAMOK A KOVÁCS UDVARHÁZBAN

…Európa legkisebb agrár romkocsmája… műhelyek – művészeti, kézműves, újrahasznosító… ahol minden emberléptékű és személyes… bemutatók – koncertek, színházak, kiállítások… semmi szenzáció és tömeg, csak jóérzés és hangulat… Csak akkor gyere, ha erre vágysz!

KIÁLLÍTÁS
„Régi idők” - A nemrég elhunyt mester, Szabados György 75., illetve Geröly Tamás 60 éves születésnapja előtt tiszteleg fotóválogatásával Grencsó István.

MEDIAWAVE MŰHELYEK
Az udvarház és a falu többféle művészeti műhelymunkának ad otthont, amelyből a FILMesek, FOTÓsok, ÉPÍTÉSZek és MUZSIKUSok tevékenysége közismert, több évre visszanyúló. Idén a műhelyek tovább bővülnek. Az egyes műhelyfoglalkozások időpontjait, jelentkezési feltételeit keresd a weboldalon!

HANGICSÁLDA - Zenei Műhely gyerekeknek
Komolyzene – könnyen, játékosan, kicsike és nagyobbacska gyerekeknek. Kerek István (hegedűművész) és Kővári Eszter Sára (énekművész) dalokat, ritmushangszerekkel ritmus- és beszédkészséget tanítanak, élő zene is szól, közösen improvizálnak, de még táncolnak is.

BKF PROJEKTEK
A Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola Művészeti karos diákjai több nagyszabású projekttel képviselik magukat. Filmvetítések, installációk (Exortus, Az ember is fogyó eszköz), fotó és grafikai kiállítás, workshop (öltözéktervező, animációs, kerámikus).

ROMA & MAGYAR PROGRESSZÍV ZENEI MŰHELY (Pajta)
Kezdők és haladók számára is nyitott - Vezető: Both Miklós

ETHNO ZENEI MŰHELY (Pajta)
Burkina Faso-i, francia és magyar muzsikusok részvételével - Vezető: Miquèu Montanaro (FRA)

SZABAD ZENEI MŰHELYEK (Pajta)
A Grencsó Kollektíva, a Geröly Quartet, Rudi Mahall (GER), Nikolas Field (SWI) és Jasper Stadhouders (HOL) részvételével

FÉNYFESTŐ – DIAFESTŐ MŰHELY (Kocsiszín)
A fehérvári Méhkasaula Csoport vezetésével

FIGURÁS MŰHELY (udvar)
Bábtervező-készítő-táncoltató műhely... a teatRumi csapattal

SZUBJEKTÍV KISHARSÁNY 3.
Elhagyott árokparti történetek, rejtélyek, portalátogatások, pálinka- és süteményportyázások - vezető: Barta Edit & Zach Anita

CSERE-BERE PLACC
Az Udvarházban minden nap 10 órától beindul az ősi cserkereskedelem: ruhateregetés, könyv- CD- és játékcserebere. Hozz magaddal „portékát”, amit akár helyi finomságokra is elcserélhetsz!

INYENCSÉGEK UDVARA
Friss rétes, roppanós lángos, kolbász, hűs fröccs…

A Kovács Udvarház prgramjairól a MEDIAWAVE honlapján lehet többet olvasni!