SZAVAZZ RÉMUSZRA!

Az Ördögkatlan örömmel jelenti, hogy az idei Kaszás Attila-díjra jelölt három „döntős” egyike Szikszai Rémusz, az Ördögkatlan oszlopos tagja. Az idén tizedszer érkezik majd hozzánk az elmaradhatatlan Mulatsággal (mellesleg egyik játszótársa, Kapa már elnyerte pár évvel ezelőtt ezt a díjat, nem kérdés, jövőre a Mulatság harmadik tagja, Pepe következik).
Mondhatjátok, elfogultak vagyunk, de az ördögkatlanos elfogultságon nincs mit szégyellni, hisz alapja a minőség. Aki látta, nem felejtheti Rémusz rendezésében az amfiteátrum varázslatos terében előadott Caligula helytartóját, a nagyharsányi tornateremben mindenkit letaglózó I. Erzsébetet vagy tavalyról a Tartuffe-öt. Azt a Tartuffe-öt, akit annak idején, még marosvásárhelyi főiskolásként Rémusz pompásan eljátszott, hogy aztán kolozsvári vezető színészből kerülő utakat bejárva meghatározó színész-rendezője legyen a mai magyar színháznak.
Nem kell hát különösebb elfogultság ahhoz, hogy belássuk: aki Katlanos (és ha nem, hát akkor is) Szikszai Rémuszra szavaz.
Egyáltalán, szavaz. mert bizony akkor sem véti el, ha mégis a másik két nagyszerű jelölt valamelyikére, Gazsó Györgyre vagy Krisztik Csabára - adja le voksát. Ők is megérdemlik.
De a mi katlanos szívünknek mégiscsak Rémusz a legkedvesebb, szavazzatok hát rá, aztán nézzétek meg augusztus 2-án az általa rendezett Kutyaharapásban Nagyharsányban, merthogy játszik benne. A tizedik Katlan utolsó éjszakáján pedig két társával menthetetlen hittel mondja majd: „Muszáj Mulatságnak lenni!”
Szavazni augusztus 20-ig lehet.
Addig viszont minden nap szavazhatsz egyszer :) !