KÁKICS – A gyűjtést jövő hétfőig meghosszabbítjuk!

Kedves Katlanlakók,

Mivel még mindig hiányzik 190.000 Ft a Kákicsi gyerekek nyaraltatásához, meghosszabbítjuk a gyűjtést július 30-a, vagyis jövő hétfő éjfélig, hátha mégis sikerül elhoznunk Ramónát, Mátét, Natasát, Petit és a többieket a Fesztiválra.
Bár mondhatnék valami szívszorítót ezekről a gyerekekről – attól tartok, nem jól csinálom ezt az adománygyűjtést – de ezek a gyerekek azt hiszem, alapvetően jól vannak és szeretet veszi körül őket. A gyerekeknek nincs semmi különleges tulajdonságuk sem; szépek és okosak, és többre hivatottak annál, mint amennyire jelenlegi lehetőségeik prognosztizálják őket. Azt gondolom, minél jobban kitárul számukra a világ, annál inkább elmerik majd hinni ők is. Adjunk nekik egy esélyt. Szeretnénk legalább egy program erejéig összehozni a Kákicsi gyerekeket és a Várkonyi Csibészeket.
Szép találkozás lenne.
Ha úgy döntesz, hogy szeretnél segíteni, akkor az Ördögkatlan Egyesület 50800173-15267953 számú bankszámlájára tudod utalni a támogatást. A közleménybe kérlek írd be, hogy „KÁKICS”, ha anonim módon szeretnél adakozni, akkor a „KÁKICS ANONIM” szöveget. Természetesen a gyűjtés lezárulásával idén is közzétesszük az adakozók listáját.

Köszönöm,

Petz Annamari