KÁKICS – NATASA

Ha Kákicson sétálsz az úton, előbb-utóbb melléd szegődik egy két éves kislány, Natasa, és egész egyszerűen a tenyeredbe simítja ragacsos kis mancsát. Natasáé az egész falu, és az egész falué Natasa. Még szerencse, hogy Kákics közlekedésileg sem egy frekventált hely, tehát nyugodtan sétálgathatnak egyedül a kétévesek az út közepén. Aztán Natasa pár percen belül az ölemben volt, és a napszemüvegemben pózolt.
Natasa helyzete nagyon bizonytalan – két idősebb testvére már nevelőszülőknél van – de amíg az anyukájával lehet, jönnének a Katlanba. Igen, imádnám, ha fel-feltűnne a kis göndör fürtjeivel Villánykövesden valamelyik gyermekkoncerten, vagy épp Kisharsányban Elek Ányosék szuper gyermekprogramjain.
Segítsünk neki, hogy kitáruljon számára a világ, és ne csak Kákics aszfaltját koptassa kis cipőcskéjével. Az egyik fotón Ildi, a roma önkormányzat vezetője puszilja Natasát. Ha úgy döntesz, hogy szeretnél segíteni, akkor az 
Ördögkatlan Egyesület 50800173-15267953 
számú bankszámlájára tudod utalni a támogatást. A közleménybe kérlek írd be, hogy „KÁKICS”, ha anonim módon szeretnél adakozni, akkor a „KÁKICS ANONIM” szöveget. Természetesen a gyűjtés lezárulásával idén is közzétesszük az adakozók listáját. Július 25-ig várjuk az adományokat, melyet előre is nagyon köszönünk.

Petz Annamari