Átutazók


Bohóc Brigád
Előadás hossza: 45 perc
Interaktív zenés bohóc előadás. Bemutató: 2018. június
Játszák: Dejan Fajfer, Kiss Andrea, Szabó Rita

Bőrönd tulajdonosok: Mimi, Sámson és Bizsu.

Három keménykalapos vidám figura érkezik “Valahonnan” és mielőtt továbbindulnának a Meseautóval “Valahová”, megpihennek egy kicsit. Mindhármuk bőröndje varázslatos dolgokat rejt, melyeket véletlenek során ismerünk meg.

A közönség bátorítására szorul Sámson, aki folyton eltéved, de bármikor kapható egy kis zenélésre. A nagyszerűen táncoló, mindig habos sütivel álmodó Mimi kedvességével és csilingelő hangjával hódít. Bizsu a legokosabb és legszebb a világon saját véleménye szerint, erről ugyan még soha senkit nem sikerült meggyőznie.

Az előadásból kiderül, hogy mindenkiben él egy tehetséges karmester és kendő reptető varázsló. Ha a bohóc elveszti a fejét, a bátorságát, a ritmust vagy épp az álmát, a gyerekek mindig készen állnak segíteni.

A bőröndökből egyszer csak hangszerek kerülnek elő és kezdetét veszi a közös zenélés. A koncert során minden néző kezébe csörgő-zörgő kerül, Mimi és Bizsu vezetésével táncos karneválban találja magát a közönség. Egymás után csendülnek fel a slágerek, de egyszer csak megszólal a duda. Hőseinknek tovább kell utaznia a Meseautóval, hogy bőröndjeikbe újabb és újabb világokat pakolhassanak.