ÖRDÖGMASZK workshop

Bemutatkozás

Ecohunt
Négy éve vezetem a papírállatkertemet, melyet még belsőépítész tanulmányaim alatt kezdtem el. Korábban többféle műszaki és művészeti főiskolából szívtam magamba a tudást, melyet a mai napig együtt kamatoztatok. Alkotásaimmal próbálom a formákat a lehető legkevesebb síkra egyszerűsíteni, miközben igyekszem az anatómiához hű maradni. A folyamatos kísérletezgetésből fakadóan, az apró ékszerektől a fesztivál dekorációk méretéig több léptékben is tudok alkotni. Ez egészül ki több társtervezővel és -kivitelezővel, akikkel egy újabb szintre lehet emelni ezt a formavilágot, amire remek példa az Ördög maszk workshop. Alkotásaim felbukkannak lakás- vagy irodadekorációként, reklámokban, klippekben, fotózásokon, esküvőkön és egyéb rendezvényeken is.
Facebook: https://www.facebook.com/ecohunt.zoo
Instagram: https://www.instagram.com/ecohunt/


Lugosi István
Rajzolok mióta ceruzát tudok fogni a kezemben, ezáltal mesélek másoknak és önmagamnak is. Az önkifejezést nélkülözhetetlen lelki és mentális szükségletnek tartom. Ötleteim és témáim jobbára a lélektanból merítkeznek, lenyűgöznek továbbá a különféle kultúrák meséi, legendái és folklórja. A rajzfilmekért is oda vagyok mióta az eszemet tudom; ezirányú tanulmányaimat a MOME animáció szakán végeztem. Az egyetemi éveimet követően rajzfilmrendezőként dolgoztam a nagy múltú Kecskemétfilm stúdióban. Jelenleg a Szivem galéria alapítótagjaként kurátorkodom, emellett szabadúszó dizájnerként és alkotóművészként tevékenykedem.
Facebook: https://www.facebook.com/lugosidraws
Instagram: https://www.instagram.com/ilugosi/

Sokféle arcát mutathatja a helybéli hegyet szántó ördög. A csibészség, a csábítás és a riogatás mestere most több helyen fel fogja ütni a fejét a Katlan alatt. Ebben csak segíteni tudunk neki, úgyhogy a kisharsányi műhelyünkben azon leszünk, hogy a segítségetekkel ezt minél változatosabban bemutathassuk. Workshopunkon többféle forma közül választva elkészítheted a saját ördögi megnyílvánulásodat, amit utána festékekkel, filcekkel tehetsz még viccesebbé vagy rémisztőbbé. Ha elkészültél vele, húzd a fejedre és terjeszd az ördögi tervünket!

Long description


The local devil who plows the hill can show his several faces. The master of rascally, seduction and scaring will appear at many place of Ördögkatlan Festival. Our only chance is to help him, so at our workshop in Kisharsány we do it with your assistance in the most various ways: you can choose from many shapes and make your own devil manifestation. With paintings and brushes you can make it more scary or funny. After you finish, take it on you head and spread the word about or evil plan!