Szóljon belőled a zene! - Szegfű-vonulás app


Ne csak mozogj, légy mozgó hangfal! Töltsd le a Szegfű-vonulás applikációját, hogy július 31-én az adott pillanatban, mikor indul a flash mob, egyszerre szólalhasson meg mindenhonnan a ritmus! Igen, a Te zsebedből is!
Mit kell tenned?
Katt az alábbi linkre, töltsd le az appot, és szerdán 15.00 órához közeledvén minél később frissíts rajta egyet!
Aztán gyere Nagyharsányba a templom elé 15.10-re, tanuld meg a többiekkel együtt  ezeket a nagyon egyszerű mozdulatokat (ha nem érsz rá, 16.00 órától vonulás közben is meg tudod tanulni!), és vonulj velük együtt a faluközpontból a focipályára a zenére mozogva!
Praktikum:
A Szegfű-vonulás applikációja csak androidos eszközön működik. Az alkalmazás kizárólag erre az eseményre készült, egyszeri letöltést követően folyamatos internetes kapcsolatot nem igényel. A telepítéséhez fogadd el az idegen forrásból származó alkalmazásokat a beállításokban.  
Ha nincs androidos telefonod, semmi vész! Mindenképp gyere, mert a zene a hangfalakból is szólni fog, a hangfalak pedig egy szekéren lesznek, a szekeret pedig lovak vontatják nekünk, szóval azok is vonulhatnak, akik inkább a 19. században szeretnének élni..

Az applikációt nem az Ördögkatlan, hanem az AW-DEV kft. készítette, nagyon köszönjük nekik!