Katlanfutás


Ilyen még nem volt: fut az ördög!

Az Ördögkatlan nevezetű összművészeti fesztivált hatodszorra rendezik meg a lelkes szervezők négy gyönyörű kis baranyai faluban (nem elhanyagolandó: Villány közvetlen szomszédságában!). A temérdek igényes színházi előadás, koncert (a könnyű, klasszikus, jazz, világ- és népzene legjobb csemegéivel), kiállítás, film, családi program mellett most futásra is invitálják a fesztiválozókat.

Ha szívesen átfutnál a fesztivál-központ-Nagyharsányból Villányba (3,5 km) vagy akár oda-vissza, kipróbálva és felavatva az új bicikliutat, akkor semmi mást nem kell tenned, mint az előző esti fesztiválnyitó Quimby-koncert, bulizás és borozás után július 31-én frissen kipattanva a sátradból 11.00 órára a faluközpontba jönni, és a főszervező Bérczes Lászlóval együtt rajthoz állni! A célba érést hűs fröccsel ünnepeljük a Sauska Pincészet jóvoltából!

A fesztiválon fellépő művészek is velünk tartanak a Nagyharsány-Villány vonalon, hiszen itt az ideje, hogy elkezdődjék a felkészülés az október 13-i SPAR Budapest Maratonra, ahol: "Fut a színház"!