KÜLDJ TE IS EGY TÖRTÉNETET!

Írd le pár mondatban, mit volt a Katlanban idén!
Emlékkönyvünket a ti írásaitokból szeretnénk összerakni, így nagyon örülnénk neki - és nektek is tán jó érzés, ha megmarad.
Küldjétek, ha van valami a fejetekben: pal@ordogkatlan.hu

Hogy mire gondolunk? Következzenek BL történetei:


Egy lány bemegy a Kovács Udvarházba, és a Csere-Bere Placcon meglát egy csíkos ruhát, ami nagyon megtetszik neki. Igenám, de itt pénzzel nem lehet fizetni. A lány hezitál, nincs nála semmi, amit megajánlhatna a ruháért. Gondol egyet, és leveszi a papucsát. Papucs oda, csíkos ruha ide – Ördögkatlanhoz méltó, tökéletes megoldás. A lány mostantól csíkosban van – és mezítláb!

***

Katlan-celebek: a Quimby-koncert végén az egyik főszervező (BL) megtapsoltatja a másik főszervezőt (KM), és a többezer fiatal (és nem fiatal) ütemesen ismétli: „Móni! Móni! Móni!...” És repül a színpad felé egy férfi alsónadrág!

***

Hol zenélt eddig a Wombo: az árokparton, a Narancsliget kapujában, a buszon, a nagyszínpadon, a vonaton, a strandon (sőt, a vízben), és most azt tervezik, legközelebb hajnalban felmennek a hegy tetejére, és tartanak egy Napfelkelte-koncertet…

***

A buszos önkéntes fiú, aki a pécsi vasútállomáson évek óta gólyalábon várja a Katlanba utazókat, messzire, nagyon messzire ment az országból. De ezt az öt napot bevéste a naptárába, és hazajött Venezuelából. Mert tudja, csak ő állhat ott, csak ő fogadhatja az IC-ről leszállókat. Hazajön a Katlanba.

***

Néhány évvel ezelőtt Alexander Balanescut Sumi, azaz Imre János hozta le Nagyharsányba a reptérről. Imre János, a quadkirály, eszement módon közlekedik, rettegve ül mellette mindenki, akit szállít. Balesete soha nem volt. Balanescura is ráhozta a frászt akkor. Ő nevezte el Schumachernek, és ez a név ráragadt. És az idén, a Katlanban újra találkozhattak. Sumi és Alex.

***

Áll három öregember a nagyharsányi buszmegállóban. Siklósra mennek, orvoshoz. Panaszkodnak, hosszan mondják bajaikat. Ez fáj, az fáj, már ahogy az öregek szokták. A túloldalon elbiciklizik a negyedik öreg, és átszól: „Voltatok tegnap a Quimbyn?” „Jóhogy!” – mondják ezek, és folytatják a beszélgetést.